Добра новина за успех на български ученик. Те са изобретили

...
 Добра новина за успех на български ученик. Те са изобретили
Коментари Харесай

С двойно злато по природни науки: Български ученик с медали от Международните олимпиади

 

Добра вест за триумф на български възпитаник.

Те са изобретили дрон за локализиране на противопехотни мини

За първи път в света 17-годишният Виктор Лилов, който е признат за студент в Кеймбридж, завоюва два златни медала - от Международните олимпиади по химия и биология.

В конкуренция с 320 възпитаници от 81 страни, Виктор печели златен орден от олимпиадата по биология в Казахстан.

 62% не доближават тези суми: Колко лв. месечно са нужни на едно семейство? България 3 мин. 62% не доближават тези суми: Колко лв. месечно са нужни на едно семейство?  Как да изберем първокласен хотел в София за съвършена отмора? Съдържание от партньори 4 мин. Как да изберем първокласен хотел в София за съвършена отмора?  Климатолог: Рекордът за най-високите 45,2°, измерени в миналото в България, е подозрителен Тази сутрин 4 мин. Климатолог: Рекордът за най-високите 45,2°, измерени в миналото в България, е подозрителен  Изпотяване в жегите: Кога миризмата на тялото издава заболяване? Любопитно 4 мин. Изпотяване в жегите: Кога миризмата на тялото издава заболяване?  Червен код за жеги до 43° в цялата страна България 2 мин. Червен код за жеги до 43° в цялата страна  Весела Лечева: Български арбитър на Олимпийските игри в Барселона ме забави за старта на надпреварата (ВИДЕО) Жените на България 8 мин. Весела Лечева: Български арбитър на Олимпийските игри в Барселона ме забави за старта на надпреварата (ВИДЕО)  Продължава битката с пожарите в цялата страна България 2 мин. Продължава битката с пожарите в цялата страна  62% не доближават тези суми: Колко лв. месечно са нужни на едно семейство? България 3 мин. 62% не доближават тези суми: Колко лв. месечно са нужни на едно семейство?  Как да изберем първокласен хотел в София за съвършена отмора? Съдържание от партньори 4 мин. Как да изберем първокласен хотел в София за съвършена отмора?  Климатолог: Рекордът за най-високите 45,2°, измерени в миналото в България, е подозрителен Тази сутрин 4 мин. Климатолог: Рекордът за най-високите 45,2°, измерени в миналото в България, е подозрителен  Изпотяване в жегите: Кога миризмата на тялото издава заболяване? Любопитно 4 мин. Изпотяване в жегите: Кога миризмата на тялото издава заболяване?  Червен код за жеги до 43° в цялата страна България 2 мин. Червен код за жеги до 43° в цялата страна  Весела Лечева: Български арбитър на Олимпийските игри в Барселона ме забави за старта на надпреварата (ВИДЕО) Жените на България 8 мин. Весела Лечева: Български арбитър на Олимпийските игри в Барселона ме забави за старта на надпреварата (ВИДЕО)  Продължава битката с пожарите в цялата страна България 2 мин. Продължава битката с пожарите в цялата страна

Виктор стартира да се занимава с биология още в 6-ти клас, а ползата към химията идва малко по-късно.

„ За подготовката за двете олимпиади би трябвало доста да се старая, доста да четем и да решаваме задания “, споделя Виктор.

Вижте описа на отличничките Каролина и Никол

Олимпиадите основават и другарства - като това на Виктор и Павел, който е някогашен олимпиец по химия.

„ Създаваме си един кръг и може би това е най-важното за триумфа. Ако в този момент излезем на улицата, надали доста хора биха желали да си приказваме за химия “, показа Павел.

„ Както постоянно се целя да съм удовлетворен от себе си и да съм задоволен. И за напред считам такава да ми бъде философията “, сподели още Виктор.

Българинът е световен президент на Rakuten Viber

След три дни той отпътува за Международната олимпиада по химия в Саудитска Арабия.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР